COMBI 2016 PUPUK KESEDARAN BAHAYA NYAMUK AEDES - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 31 Ogos 2016 - Program Komunikasi untuk Perubahan Tingkah Laku (Communication for Behavioural Impact - COMBI 2016) anjuran Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) mampu memberi kesedaran terhadap pentingnya penjagaan alam sekitar dalam membanteras nyamuk aedes yang boleh menyebabkan penyakit demam denggi.