Influence Of Brand Experience On Brand Loyalty And Brand Equity Of The Smartphone Millennial Users - Abdul Qader, Iman Khalid (2017)
Pengalaman jenama adalah faktor penting bagi meningkatkan nilai jenama kerana pemasar dan perniagaan akan mendapat kelebihan kompetitif melalui jenama yang berjaya