First-Principles Study Of Structural And Response Properties Of Barium Titanate Phases - Goh, Eong Sheng (2017)
Sifat keadaan asas BaTiO3 perovskite kristal dalam kedua-dua bentuk pukal dan kepingan telah dikaji dengan menggunakan prinsip pertama Teori Fungsian Ketumpatan (DFT) dan kaedah projektor gelombang imbuhan