Developing Pre-School Children’s Writing Skills Using Writer’s Workshop - Chin, Poh Hee (2017)
Tesis ini berkaitan kajian masalah kemahiran menulis dalam kalangan kanak-kanak pra-sekolah di Malaysia. Kajian semasa ini memberi tumpuan kepada penggunaan program ‘Writer’s Workshop’ dalam kelas pra-sekolah