Concepts Regarding Sound Immersion And Interactivity In Fps Game Audio Technology - Koh, Sook Chin (2017)
Penyelidikan ini akan meneroka darjah bunyi dan muzik yang akan meningkatkan immersi pemain dan interaktiviti pemain dalam pengalaman permainan. Dengan kata lain, ia ialah satu kajian immersi dan interaktiviti dalam permainan-permainan digital terpilih di konteks audio