Classification Of Soil Stiffness Using P-Wave - Abu Samah, Rose Nadia (2016)
Tomografi seismik biasan (SRT) adalah satu kaedah geofizik yang mengukur perambatan gelombang bunyi di bawah permukaan bumi. Kaedah ini memerlukan tenaga tiruan sebagai sumber