USM WUJUD TABUNG WAKAF DAN ZAKAT BANTU PELAJAR B40 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 30 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) akan melancarkan tabung wakaf dan zakat dengan kerjasama agensi-agensi kerajaan bagi membantu meringankan beban kewangan pelajar kurang berkemampuan selewat-lewatnya penghujung tahun ini.