PELAJAR DIMINTA JIMAT GUNA TENAGA ELEKTRIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 31 Ogos 2016 - Para pelajar baharu sidang akademik 2016/2017 Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) diminta agar berjimat guna tenaga elektrik, air dan sumber-sumber lain.