PELAJAR ANTARABANGASA TERUJA SAMBUNG PENGAJIAN DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 30 Ogos 2016 – Tiga daripada lima pelajar antarabangsa yang mendaftar diri sebagai pelajar kejuruteraan teruja untuk menyambung pengajian di Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) di sini semalam.