NC SERU REBUT PELUANG DAPAT SIJIL APEX SCHOLAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Ogos 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman menyeru untuk pelajar baharu sidang akademik 2016/2017 untuk merebut peluang untuk mendapat sijil APEX Scholar yang baharu diperkenalkan.