MENTERI PENDIDIKAN TINGGI SERU PELA\JAR JADI SISWAZAH BERMANFAAT KEPADA MASYARAKAT DAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 30 Ogos 2016 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) diharap akan menjadi aset dan siswazah yang dapat memberi manfaat kepada masyarakat dan negara. "Sebagai alumni USM saya mengucapkan selamat datang kepada para pelajar dan saya ingin melihat para pelajar terus berjaya pada masa hadapan dengan mengambil kesempatan sepenuhnya untuk melengkapkan diri dan menjadi seorang yang holistik dan berciri keusahawanan," kata Menteri Pendidikan Tinggi Dato' Seri Idris Jusoh dalam rakaman khas oleh Pusat Media dan Perhubungan Awam (MPRC) yang ditayangkan kepada pelajar dalam Majlis Sambutan Siswa Lestari di sini pagi ini.