KEJAYAAN TIDAK AKAN DATANG DENGAN MUDAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 30 Ogos 2016 – “Kejayaan tidak akan datang dengan mudah, ia memerlukan pengorbanan, keberanian dan kesungguhan,” kata Ketua Pegawai Eksekutif, Scomi Engineering Bhd, Rohaida Ali Badaruddin ketika menyampaikan taklimat kepada pelajar baharu bidang kejuruteraan sidang akademik 2016/2017 di sini hari ini.