The Influence Of Social Support On Resilience Among Traumatized Iraqi Undergraduate Students - Mousa, Hanan Yousif (2017)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti pengaruh sokongan sosial terhadap resiliensi dalam kalangan pelajar sarjana muda Iraq yang terdedah kepada peristiwa trauma sejak perang di tahun 1980-an