IBU MUDA SAMBUNG PENGAJIAN SELEPAS MILIKI ANAK PERTAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Ogos 2016 – Usia remaja adalah usia yang paling sesuai bagi seseorang itu untuk mengejar cita-cita setelah tamat alam persekolahan bagaimana pun terdapat juga yang bertemu jodoh pada usia muda dan cita-cita mengejar impian tergendala.