GUNA PELUANG SEBAIK MUNGKIN, NASIHAT TNC JIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Ogos 2016 - Pelajar baharu Universiti Sains Malaysia (USM) diminta mengguna peluang yang ada semasa mengikuti pengajian dengan sebaik mungkin. Timbalan Naib Canselor Jaringan Industri dan Masyarakat, Prof. Dr. Abdul Rahman Mohamed berkata, yang akan menilai kejayaan seseorang pelajar ialah bakal majikan terutamanya industri yang hanya mengambil yang terbaik dalam kalangan siswazah yang ada.