Masalah Warga Tua Dan Pemerkasaan Keluarga Dalam Penjagaan Warga Tua Di Kelurahan Cibaduyut Kidul Bandung, Indonesia - Setiamanah, Meilani Dewi (2017)
Warga tua rentan dari pelbagai aspek seperti berkurangnya kekuatan fizikal akibat daripada pertumbuhan umur, kesihatan, ekonomi, psikologi, sosial dan juga hubungan sosio-budaya