USM, JOHNSON & JOHNSON BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 29 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) berkolaborasi dengan Syarikat Johnson & Johnson Malaysia (J&J) bagi membantu kerajaan menurunkan bilangan perokok di negara ini yang mencatatkan jumlah sehingga 5 juta orang.