TNC HEPA SERU PELAJAR BAHARU MEMPUNYAI 'GLOBAL MINDSET' - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) dalam rangka untuk melahirkan pelajar yang mempunyai pemikiran global (global mindset) dalam meningkat nilai pelajar dan juga bersaing di peringkat global.