TABUNG 'HOLE IN THE HEART' PERLU DANA BANTU PESAKIT JANTUNG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 28 Ogos 2016 - Orang ramai terutama syarikat swasta dan badan korporat diseru untuk turut membantu menyumbang dana Tabung 'Hole In The Heart' pesakit-pesakit jantung yang memerlukan.Tabung 'Hole in The Heart' dilancarkan bermula sejak 2012 oleh Persatuan Alumni Doktor Universiti Sains Malaysia (PADUCARE) mendapat kerjasama erat daripada Pasaraya Mydin di mana PADUCARE meletakkan kotak-kotak sumbangan di pasaraya Mydin seluruh Kelantan.