SKAM29 BUKA PELUANG KOLABORASI PAKAR-PAKAR DI PERINGKAT GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Persatuan Sains Analisis Malaysia (ANALIS) telah berjaya dalam penganjuran Simposium Kimia Analisis Malaysia ke-29 (SKAM29) baru-baru ini di Pulau Pinang.