NC USM BERPUAS HATI KELANCARAN PROSES PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 29 Ogos 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini melawat proses pendaftaran pelajar baharu bagi sidang akademik 2016/2017 di Dewan Utama Pelajar.