JADI NELAYAN KUMPUL DUIT MASUK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 29 Ogos 2016 – Bertekad untuk membina masa depan cemerlang, seorang anak muda sanggup merasai perit-getir bergelar nelayan bagi mengumpul wang untuk mencapai cita-cita sebagai pendidik dan meraih ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM).