HEALING LITTLE HEARTS - KERJASAMA USM-UK BANTU PESAKIT KARDIOLOGI PEDIATRIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 28 Ogos 2016 - Penyakit jantung kongenital adalah salah satu penyakit utama dalam kalangan kanak-kanak yang melibatkan lapan kes dalam setiap seribu kelahiran. Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) merupakan salah satu hospital di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan Kardiologi Pediatrik.