DUA PELAJAR USM TERPILIH SERTAI MISI YSS KE PERANCIS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM), Siti Zurianah Ismail dan Nurul Azlinda binti Ab Razak terpilih untuk ke Misi Sukarelawan Siswa YSS ke Perancis di bawah Projek 'Kitchen in Calais' selama 2 minggu bermula 28 Ogos hingga 15 September 2016.