16 ORANG DELEGASI JEPUN SERTAI PROGRAM KELESTARIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 29 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Regional Centre Of Expertise (RCE) Pulau Pinang, Japan Malaysia Association dan Environmental Restoration And Conservation Agency Of Japan (ERCA) menganjurkan program ERCA: Overseas Training Course 2016 yang merupakan kolaborasi antara Jepun dan Malaysia.