USM UNIVERSITI TERBAIK UNTUK PELAJAR ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) adalah sebuah universiti yang menakjubkan dan merupakan universiti terbaik di dunia. Demikian ujar pelajar baharu USM dari Iraq, Neaam Bahaa Saleh, 20, yang mendaftarkan diri hari ini di Kampus Induk USM yang mengambil Ijazah Sarjana Muda Seni Bina di Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan.