PELAJAR BAHARU DISERU BURU KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 28 Ogos 2016 - "Para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan yang memasuki alam pengajian di universiti bukan sahaja melalui proses peralihan dari alam persekolahan ke alam universiti tetapi juga peralihan dari segi daya fikir dan minda," kata Profesor Dato' Dr. Mafauzy Mohamed, Pengarah Kampus, Kampus Kesihatan USM ketika majlis bersama kirakira 600 orang pelajar baharu Kampus Kesihatan yang mendaftar diri pagi ini di sini.