NAIB CANSELOR SERU PPSL USM BERSATU SERTA BERSEMANGAT WAJA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Ogos 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menyeru semua Pembimbing Program Siswa Lestari (PPSL) untuk bersatu serta bersemangat waja dalam setiap apa yang dilakukan dan menerapkannya kepada para pelajar baharu yang akan mendaftar pada 28 Ogos ini.