LEBIH 3,600 PELAJAR BAHARU MENDAFTAR DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Lebih 3,600 pelajar baharu meraikan detik manis bergelar warga Universiti Malaysia Sains (USM) apabila mendaftar untuk sesi kemasukan 2016/2017 secara serentak di ketiga-tiga kampus USM hari ini.