KEMPEN DERMA DARAH SEMPENA KEMERDEKAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, 26 Ogos 2016 - Unit Perubatan Transfusi Hospital USM dengan kerjasama AEON MALL dan Kelab Youth Movement Malaysia & Persatuan Jurujual Kelantan mengadakan Kempen Derma Darah yang berlangsung di Pasaraya AEON MALL sempena Hari Kebangsaan.