JALIN ‘CINTA’ DENGAN BIDANG TUGAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 25 Ogos 2016 – Golongan pekerja walau dalam apa jua sektor dinasihatkan untuk cuba ‘mencintai’ bidang tugas bagi memastikan amanah yang dipikul dapat dibuat dengan sepenuh hati dan istiqamah. Bakal Pesara Universiti Sains Malaysia (USM), Husin Yahaya berkata, kecintaan terhadap bidang tugas akan membuatkan seseorang menzahirkan komitmen luar biasa terhadap bidang tugas mereka.