CACAT PENGLIHATAN BUKAN PENGHALANG DUA BERADIK JEJAK KAKI KE UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Dilahirkan cacat penglihatan, dua beradik, Felicia Pui Jia Yin, 21 dan Andrea Pui Jia Hui, 20, tidak pernah merasa satu kekurangan sebaliknya menjadikannya sebagai pendorong untuk mencapai kejayaan cemerlang di universiti.