ANAK PETANI ANTARA PELAJAR BAHARU USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 Ogos 2016 - Siti Salwani Jusoh, 20, anak seorang petani dan suri rumah yang memperolehi keputusan STPM Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK) 4.00 tahun lalu antara 3,700 orang pelajar baharu yang mendaftar program ijazah sarjana muda di Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini.