15 PROFESOR DILANTIK AHLI SENAT USM ISI KEKOSONGAN SESI 2014-2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Ogos 2016 - Pemilihan Profesor sebagai Ahli Senat Universiti Sains Malaysia (USM) bagi mengisi kekosongan sesi 2014-2017 telah diadakan pada 18 Ogos 2016 lalu secara atas talian atau e-Undi Senat.