USM SEDIA PELUANG KEPADA STAF TINGKATKAN TARAF PENDIDIKAN – WEI YIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 25 Ogos 2016 – “Universiti Sains Malaysia (USM) sentiasa membuka peluang kepada setiap stafnya untuk meningkatkan lagi taraf pendidikan supaya dapat berdaya saing di peringkat yang lebih tinggi. Demikian jelas pesara USM, Lee Wei Yin, 60, yang bersara tetap pada Februari tahun ini.