USM RANGKUL KEJAYAAN DI I-PHEX 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Kubang Kerian, 25 Ogos 2016 - Kemurungan serta tekanan yang dialami oleh pelajar-pelajar pengajian perubatan menjadi inspirasi kepada Pensyarah Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) Dr Muhammad Saiful Bahri Yusoff untuk melakukan kajian 'The Medical Students Stress Source Questionaires A Valid Screening To Discover Sources Of Stress Of Medical Students'.