USM RANGKUL ENAM ANUGERAH EMAS KONVENSYEN TEAM EXCELLENCE WILAYAH PANTAI TIMUR 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 25 Ogos 2016 - Kampus Kesihatan sekali lagi menjulang nama Universiti Sains Malaysia (USM) apabila merangkul enam Anugerah Emas dalam Konvensyen Team Excellence Wilayah Pantai Timur 2016 yang berlangsung pada 23 hingga 24 Ogos di Hotel Perdana, Kota Bharu.