KOLABORASI USM-MEICHEN TINGKAT KEPAKARAN PERGIGIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 25 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) yang menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Meichen Quanmin (Shandong) Hospital Investment Co. Ltd. (MEICHEN), China pada 12 Februari 2016 telah mula menampakkan hasil bermula dengan MEICHEN menghantar tiga orang pegawai pergigian untuk menjalani latihan di Pusat Pengajian Sains Pergigian (PPSG) selama tiga bulan baru-baru ini.