HATI SAYA TETAP DENGAN USM- ZAHARAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 25 Ogos 2016 – "Hati saya tetap dengan USM dan saya tidak menerima segala tawaran yang diterima dari tempat lain,” kata pesara Ketua Penolong Pendaftar, Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam (PPKA) , Universiti Sains Malaysia, Zaharah Mohamed.