ALUMNI USM DIJEMPUT MERIAHKAN AUSM AWESOME NITE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Persatuan Alumni Universiti Sains Malaysia (PAUSM) menjemput bekas pelajar USM (alumni USM) untuk memeriahkan Program AUSM AWESOME NITE yang akan diadakan pada hari Khamis, 13 Oktober 2016, jam 8.00 malam di Dewan Merdeka Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur.