AHLI PERNIAGAAN CHIN CHUN-YEAN DILANTIK AHLI LEMBAGA GABENOR USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 24 Ogos 2016 - Ahli perniagaan dan tokoh korporat yang mempunyai pengalaman luas dalam sektor swasta Chin Chun-Yean, 72, dilantik oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato' Seri Idris Jusoh sebagai ahli Lembaga Gabenor Universiti Sains Malaysia (USM) selama tiga tahun bermula 1 Ogos 2016 untuk mewakili sektor swasta.