1,000 STAF DIJANGKA BERSARA MENJELANG 2020 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 25 Ogos 2016 – “Walaupun tidak lagi bertugas di sini, sesekali datanglah menjenguk kami di sini ,” kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr Omar Osman kepada 13 orang pegawai pentadbiran yang telah dan akan bersara dalam masa terdekat ini yang diraikan dalam majlis Jasamu Dikenang Pegawai Tadbir USM 2016.