The Impact Of Human Resource Management Practices On Employee Retention Among The Frontline Hotel Employees In Malaysia - Moona Haji Mohamed, Ramesh Kumar (2017)
Industri hospitaliti telah menjadi pemangkin penting kepada pembangunan industri pelancongan di Malaysia. Walaupun pembangunan yang amat pesat dalam industri hotel di Malaysia, isu berhenti kerja masih kekal tinggi dalam industri ini