Potentiation Of The Nasopharyngeal Carcinoma Cell Lines By Maritoclax To Abt-263 In 2-Dimensional And 3-Dimensional Cell Culture Methods - Lian, Benedict Shi Xiang (2017)
Malaysia mempunyai kes kanser nasofarinks, lebih dikenali sebagai kanser pangkal hidung, yang tertinggi di dunia. Kanser nasofarinks merupakan sejenis kanser yang boleh diubati jika dirawat pada peringkat awal