YIB LATIH PELAJAR FAHAMI KEPENTINGAN SAINS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 21 Ogos 2016 - Program Youth Industry Bootcamp (YIB) yang menghimpunkan bakatbakat muda di peringkat persekolahan adalah platform melatih mereka untuk meminati dan memahami keperluan sains untuk masa hadapan.