USM-RICD SUMBANG KERUSI RODA KHAS KEPADA OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 20 Ogos 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui kolaborasi dengan Rajanagarindra Institute of Child Development, Thailand (RICD) mengadakan Program Pengubahsuaian Khas dan Penyerahan Kerusi Roda kepada 20 orang Orang Kelainan Upaya (OKU) hari ini.