PENGACARAAN MAJLIS PERLU BAKAT DAN MINAT MENDALAM - SYAHDAD NAQUIYUDDIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, Ogos 2016 - Pengacaraan majlis adalah tugasan yang mencabar dan memerlukan kekuatan mental, keberanian dan semangat yang kental dalam melakukannya untuk membuatkan penonton selesa dan terhibur.