PELAJAR USM BANTU BERSIH DAN CAT RUMAH PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PASIR PUTEH, KELANTAN, 20 Ogos 2016 – Keprihatinan 12 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dan staf Unit Kebajikan Perubatan berjaya membantu membersih dan mengecat rumah pesakit Hospital Universiti Sains Malaysia melalui program turun padang dengan tema “Program Mahasiswa Bersama Komuniti.”