HAAK USM BANTU SITI SALWANI JUSOH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2016 - Sikap prihatin membantu mereka yang memerlukan bantuan diteruskan oleh para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Himpunan Anak-Anak Kelantan (HAAK) dengan inisiatif membantu bakal pelajar USM sidang akademik 2016/2017, Siti Salwani Jusoh, 20.