170 PPSL BANTU PELAJAR BAHARU TEKAN PATRIOTISME - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2016 - Seramai 170 orang dipilih daripada 450 permohonan yang dikemukakan oleh pelajar di Kampus Induk di samping 40 orang di Kampus Kejuruteraan dan Kampus Kesihatan sebagai Pembantu Pelajar Program Siswa Lestari (PPSL) yang bertanggungjawab membimbing pelajar baharu Universiti Sains Malaysia (USM) yang akan memasuki kampus minggu hadapan.